Gå til sidens hovedinnhold

Her er Aston Villa på Solskjær-besøk

Alt tyder på at Villa vil ha Solskjær. Torsdag kveld landet privatjeten til Birmingham-klubbens eier, Randy Lerner, på Kvernberget i Kristiansund.

Etter det Tidens Krav erfarer er ikke Lerner selv på plass i Kristiansund.

Kilder avisen har snakket med forteller at Premier League-klubben vil fly Solskjær til Birmingham for å innlede samtaler om en overgang allerede fredag morgen.

Styreleder Øystein Neerland i Molde ville torsdag ikke kommentere saken overfor Tidens Krav. Han sier derimot at det er ukjent for ham at Aston Villa er i Kristiansund.

Fredag bekreftet imidlertid Molde-ledelsen at den kjenner til interessen fra Aston Villa.

- Ledelsen i MFK ble kjent med interessen fra Aston Villa for vel to og et halvt døgn siden. Vi har forholdt oss rolig til dette. Vi var ukjent med det som skjedde i går, sier Tarje Nordstrand Jacobsen til Romsdals Budstikke.

Leder i Aston Villas norske supporterklubb, Thor Karlsen Skjelstad, sier til Tidens Krav at amerikanske Randy Lerner kom til Birmingham onsdag for å finne ny manager etter Alex McLeish, som mandag fikk sparken etter en skuffende sesong.

Tidlig 17. mai ble Molde-sjefen lansert som mulig arvtaker for skotten. Det var Daily Mirror som først meldte om ryktene.

I løpet av torsdagen falt oddsen dramatisk for at Solskjær blir å finne på Villa Park neste sesong.

Denne saken er levert av Tidens Krav. Les flere saker fra Tidens Krav her.

Reklame

Nå er det tilbud på de populære julepysjene