RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er Aston Villa på Solskjær-besøk

Foto: Trygve Strand Joakimsen / Tidens Krav / Scanpix
Sist oppdatert:
Alt tyder på at Villa vil ha Solskjær. Torsdag kveld landet privatjeten til Birmingham-klubbens eier, Randy Lerner, på Kvernberget i Kristiansund.

Etter det Tidens Krav erfarer er ikke Lerner selv på plass i Kristiansund.

Kilder avisen har snakket med forteller at Premier League-klubben vil fly Solskjær til Birmingham for å innlede samtaler om en overgang allerede fredag morgen.

Styreleder Øystein Neerland i Molde ville torsdag ikke kommentere saken overfor Tidens Krav. Han sier derimot at det er ukjent for ham at Aston Villa er i Kristiansund.

Fredag bekreftet imidlertid Molde-ledelsen at den kjenner til interessen fra Aston Villa.

- Ledelsen i MFK ble kjent med interessen fra Aston Villa for vel to og et halvt døgn siden. Vi har forholdt oss rolig til dette. Vi var ukjent med det som skjedde i går, sier Tarje Nordstrand Jacobsen til Romsdals Budstikke.

Leder i Aston Villas norske supporterklubb, Thor Karlsen Skjelstad, sier til Tidens Krav at amerikanske Randy Lerner kom til Birmingham onsdag for å finne ny manager etter Alex McLeish, som mandag fikk sparken etter en skuffende sesong.

Tidlig 17. mai ble Molde-sjefen lansert som mulig arvtaker for skotten. Det var Daily Mirror som først meldte om ryktene.

I løpet av torsdagen falt oddsen dramatisk for at Solskjær blir å finne på Villa Park neste sesong.

Denne saken er levert av Tidens Krav. Les flere saker fra Tidens Krav her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere