*Nettavisen* Sport.

Her er bildet som skremmer Brasil

Heldigvis ser det ut til å gå bra med en av VMs største attraksjoner.

17.01.14 08:39

Drøyt 20 minutter ut i kampen mellom Getafe og Barcelona skjedde det som fikk fotballfans verden over til å skvette til.

Brasils superstjerne og en av det kommende VMs hovedattraksjoner, Neymar, kom til innlegg på venstrekanten og så ut til å vri ankelen kraftig i det han slo ballen inn i feltet.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Ap / Scanpix

21-åringen ble liggende utenfor banen og vri seg i smerte, mens Messi gikk bort og sjekket om det gikk bra med lagkameraten.

Brasilianerens fot ble bandasjert kraftig og han ble hjulpet av banen. Skulle VM komme til å ryke for Brasils største stjerne?

Sannsynligvis ikke.

Umiddelbart etter kampen gikk Barcelona ut med en pressemelding, der klubben gjorde det klart at det ikke var så ille som først fryktet. Neymar har trolig strukket det ytre leddbåndet i ankelen.

- Alle bildene har gjort oss roligere. Takk Gud for at det ikke var så alvorlig som det kunne vært, sa Barcelona-trener Tata Martino på en pressekonferanse etter kampen.

Fredag skal 21-åringen gjennomgå ytterligere tester for å finne ut nøyaktig hvor lenge katalanerne må klare seg uten brasilianeren.

- Han kommer ikke til å spille på en stund, men vi tar det med ro. Han har det bra, men jeg foretrekker å vente på legens uttalelse før jeg antyder hvor lenge han kommer til å være borte, sa Martino.

Barcelona vant kampen 2-0 etter to mål av Lionel Messi og sikret dermed en solid 6-0-seier sammenlagt. Nå venter Levante i neste runde av Copa del Rey.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag