RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er Chelseas nye stjerne

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Portugiseren blir blåtrøyenes leiesoldat fram til sommeren.

På overtid av overgangsvinduet mandag ble det klart at Ricardo Quaresma er klar for blåtrøyene. Portugiseren kommer fra Inter Milan på en låneavtale som strekker seg ut sesongen.

Kantspilleren blir dermed den sjette portugiseren i Chelseas førstelagstropp. Quaresma ble en av de første signeringene til Jose Mourinho når han tok over Inter i fjor sommer, men nå kan det virke som han er blitt overflødig i Inters stjernegalleri.

Forhåpentligvis for Chelsea-fansen blir Quaresma en faktor som kan få blåtrøyene med i tittelkampen i Premier League igjen, der det nå ser vanskelig ut å kunne nå igjen et Manchester United-lag i toppform.

25-åringen er ikke ukjent for Stamford Bridge-publikumet. Han spilte nemlig mot Chelsea da Porto møtte londonlaget i Mesterligaen i 2005 og 2007.

Han er heller ikke ukjent med Chelsea-manager Luiz Felipe Scolari. Quaresma spilte under Scolari da han var sjef for det portugisiske landslaget i EM i 2008.

Lynvingen har 24 kamper og tre mål på det portugisiske landslaget.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere