RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er Elabdellaouis nye trener

Vitor Pereira ble onsdag ansatt som ny trener i den greske fotballklubben Olympiakos, dagen etter at Michel overraskende fikk sparken.
Vitor Pereira ble onsdag ansatt som ny trener i den greske fotballklubben Olympiakos, dagen etter at Michel overraskende fikk sparken. Foto: Francisco Leong (Afp)
Vitor Pereira ble onsdag ansatt som ny trener i den greske fotballklubben Olympiakos, dagen etter at Michel overraskende fikk sparken.

Den 46-årige portugiseren førte Porto til seriegull i hjemlandet både i 2012 og 2013. Deretter har han vært trener for Al-Ahli i Saudi-Arabia, før han nå hentes til den greske storklubben.

Den norske landslagsbacken Omar Elabdellaoui fikk dermed ny sjef dagen etter at den forrige måtte gå.

Michel ble ansatt i februar 2013 og førte Olympiakos til to seriegull og en cuptittel, men den spanske 51-åringen fikk kritikk for lagets spillestil, og kritikken økte da laget ikke gikk videre i mesterligaen.

– Etter å ha forlatt treningsbanen for siste gang og tatt farvel med mine spillere og klubbens ansatte, som har fått meg til å føle meg hjemme de to siste årene, var det umulig å holde tårene tilbake. Jeg vil savne dere, skrev Michel i et åpent brev offentliggjort på klubbens nettsted.

Klubbens eier Vangelis Marinakis skal ha vært misfornøyd med at laget ikke spilte underholdende nok. Laget er på 2.-plass i serien, ett poeng bak PAOK. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere