*Nettavisen* Sport.

Her er en gladnyhet til Liverpool-fansen

Foto: (Scanpix)

Roy Hodgson bekrefter nå at Fernando Torres ønsker å bli i Liverpool.

28.07.10 13:03

Overgangsryktene rundt Fernando Torres ville ingen ende ta denne sommeren, etter at forrige sesong ble en enorm skuffelse for den tradisjonsrike klubben.

For Torres handlet det om at han ikke ble hentet til en klubb som skulle kjempe om 7.plasser i ligaen. Spanjolen forventet å kjempe om titler hvert år i Liverpool. Derfor uttrykte han et krav om flere forsterkninger før kommende sesong dersom han skulle bli værende.

Men etter VM-gullet med Spania har man hørt lite fra Torres. Derfor har også spekulasjonene om spanjolens framtid vedvart.

Onsdag derimot ser det ut til at Liverpool-fansen kan glede seg til neste sesong.

Liverpool-manager Roy Hodgson hadde nemlig litt av en gladmelding: Fernando Torres blir værende på Anfield.

- Ser fram til neste sesong
For Torres, som har vært koblet til både Chelsea og Manchester City, skal ha meddelt Hodson at han nå ønsker å returnerer til klubben. Det betyr at Torres er tilbake fra forlenget VM-ferie neste uke.

- Fernando Torres har fortalt oss at han ønsker å komme tilbake. Han sier at han ser fram til mandag og å komme i gang med arbeidet og å spille for oss neste sesong, sier Hodgson ifølge The Guardian.

Hodgson bryr seg lite om alle rapportene om at Torres var på vei til City eller Chelsea.

- Dette er hva vi vet og for min del er alle andre rapporter ugyldige, sier Hodgson.

Holder en lav profil
Torres har vært på ferie med familien etter VM i Sør-Afrika, men skal ha holdt samtaler med Hodgson om planene for Liverpool kommende sesong. Det er tydelig at den tidligere Fulham-manageren er overbevisende.

- Torres har en velfortjent ferie med familien sin. Han holder en lav profil og har egentlig ikke snakket med noen, men han har snakket med oss, sier Hodgson.

Dermed ser det ut til at Liverpool får bra med slagkraft offensivt. For med Steven Gerrard og Joe Cole allerede klare for neste sesong vil nyheten om Torres definitivt gi mer selvtillit til et Liverpool-lag ribbet for nettopp det i foregående sesong.

Men om Hodgson lyktes med å overtale Torres, er det verre med Liverpools argentinske midtbanespiller, Javier Mascherano.

- Ikke vår avgjørelse
Mascherano har vært koblet til en overgang til gamlesjefen Rafael Benitez nye klubb, Inter. Tirsdag skal Mascherano ha ytret et ønske om å forlate Liverpool, men Hodgson er ikke sikker på at det kommer til å skje.

- Han ønsker å dra, det har han gjort klinkende klart. Han ønsket å dra for et år siden og han ønsker å dra nå. Men Javier Mascherano har kontrakt med klubben og jeg vil fortsette å behandle ham som en Liverpool-spiller inntil klubben bestemmer seg for å endre på nettopp det, sier Hodgson.

- Bare fordi Mascherano er misfornøyd betyr ikke det at han kommer til å dra. Jeg forventer at han gjør ære på kontrakten sin inntil klubben aksepterer et bud på ham. Jeg er skuffet, men om han drar eller ikke er ikke vår avgjørelse.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.