RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er Englands «B-gjeng»

Sist oppdatert:
Englands landslagssjef Steve McClaren tok fredag ut «B-gjengen» som møter Albania i vennskapskamp 25. mai.

Kampen blir spilt på Burnleys hjemmebane Turf Moor fredag 25. mai med avspark klokken 20.00.

- Må holde spillerne i form
Og selv om det kun er snakk om en B-tropp, er kjente spillere som Manchester Uniteds Alan Smith, Manchester United-aktuelle Owen Hargreaves og Aston Villa-stopperen Gareth Barry med i troppen.

- Med så lang tid etter sesongslutt i Premier League til EM-kvalifiseringskampen mot Estland 6. juni, er det viktig for meg å arrangere denne kampen for å holde spillere som ikke er involvert i FA-cupfinalen eller Mesterligafinalen i kampform, forklarer McClaren overfor Det engelske fotballforbundets (FA) hjemmeside.

- Vi møter dessuten Brasil til storkamp på Wembley 1. juni, og jeg forventer at spillerne fra Chelsea, Liverpool og Manchester United spiller i den, sier landslagssjefen.

Smith endelig tilbake
Alan Smith er tilbake for England etter han nylig kom tilbake i spill etter å ha slitt med skader de siste to sesongene.

- Det er veldig godt å ha Alan Smith tilbake i Englands tropp etter hans fryktelige skade. Han har jobbet veldig hardt for å komme tilbake og har vist stort pågangsmot og tålmodighet for å komme tilbake i form. Og jeg mener han har spilt veldig godt etter at han kom tilbake for Manchester United, mener Steve McClaren.

Tottenham er den største bidragsyteren til Englands B-lag. Hele seks spillere fra London-klubben er tatt ut i troppen.

Savner du noen spillere i McClarens B-tropp? Ta debatten med andre fotballfans i kommentarfeltet under!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere