*Nettavisen* Sport.

Her er Ferdinands United-avskjed

FARVEL: Rio Ferdinand tar farvel med Manchester United i et åpent brev på klubbens hjemmesider. Foto: Chris Ison (Pa Photos / NTB scanpix)

Midtstopperen forlater klubben med åpent brev til fansen.

12.05.14 22:52

Rio Ferdinand har hatt en lang og innholdsrik karriere i Manchester United.

Midtstopperen har spilt 454 kamper for storklubben, og står med seks Premier League-titler og ett Champions League-trofe i sin tid i United.

Det har lenge versert rykter om at Ferdinand ikke ville få forlenget kontrakt med klubben, og mandag bekreftet spilleren selv nyheten med et åpent brev på klubbens hjemmesider.

- Jeg har tenkt lenge og hardt de siste månedene angående fremtiden min, og etter 12 fantastiske år for det jeg mener er den beste klubben i verden, har jeg bestemt meg for at det er på tide å komme videre, sier Ferdinand.

- Jeg kom til Manchester United med et håp om å vinne titler, og aldri i mine villeste drømmer kunne jeg forestilt meg hvor suksessfulle vi ville være under min tid her, fortsetter han.

Ferdinand mener det er mange høydepunkter i sin United-karriere.

- Det er mange høydepunkter. Vinne min første Premier League-tittel, og også den fantastiske kvelden i Moskva (Champions League-tittelen) er minner jeg for alltid vil sette høyt, fortsetter han.

Midtstopperen er lei seg for at han ikke fikk sagt farvel til fansen på en måte han selv kunne ønsket seg, men han bruker brevet som en måte til å si takk til medspillere, klubben og fansen for det han beskriver som tolv fantastiske år han aldri vil glemme.

Han erkjenner også at han ikke håper dette er slutten på hans karriere.

- Jeg føler meg i god form, og klar for en ny utfordring, uansett hva den måtte være, avslutter han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.