*Nettavisen* Sport.

Her er Godsets nye keeper

COMEBACK: Sead Ramovic er klar for Strømsgodset. Foto: Cornelius Poppe (NTB scanpix)

Fotballpensjonist til Drammen.

Strømsgodset trenger et cover for Adam Larsen Karasey. Nå børster de støv av fotballpensjonisten Sead Ramovic (35), skriver Drammens Tidene.

Torsdag formiddag ble det klart at den bosniske sisteskansen signerer en avtale med Godset. Han spiste også lunch med sine nye lagkamerater på Marienlyst.

Ramovic har egentlig lagt fotballkarrieren mer eller mindre på hylla. Hans siste klubb var Lillestrøm i 2012. Ramovic bor i Stuttgart, og har holdt seg i form ved å trene med klubber i området. Den temperamentsfulle keeperen spilte også fem sesonger for Tromsø. I denne perioden var han en av Tippeligaens beste - men også mest omstridte keepere.

Årsaken til at Ramovic hentes inn nå er fordi Godset mener Anders Gundersen ikke er riktig klar for å steppe inn for Adam Larsen Kwarasey. Den siste bekreftelsen kom i lørdagens 1-6 tap mot Vålerenga, der 20-åringen fra Telemark var ekstra uheldig.

Kwarasey blir borte i minst fem kamper i forbindelse med fotball-VM – og i denne perioden skal Godset blant annet møte Rosenborg på hjemmebane. Førstekeeperen er for tiden ute med brist i et ribben, men han blir ventelig klar til serieåpningen mot Start. Hvis ikke er Ramovic klar for nok et comeback.

Drammens Tidende har ikke lykkes med å få en kommentar fra sportssjef Jostein Flo.

LES FLERE NYHETER FRA DRAMMENS TIDENE

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.