Gå til sidens hovedinnhold

Her er Laudrups første signeringer

- En drøm å komme til Premier League.

Tirsdag sikret Michael Laudrups Swansea seg to nye spillere.

Swansea sikret seg først den spanske midtstopperen Jose Manuel Flores for to millioner pund, melder Sky Sports. Klubben bekreftet senere på kvelden at de også har sikret seg Jonathan De Guzman på lån fra Villarreal.

De Guzman har tidligere spilt for Michael Laudrup i Mallorca.

Flores, som kommer fra italienske Genoa, var på utlån i Mallorca forrige sesong og har skrevet under på en treårskontrakt med Premier League-klubben.

- En drøm
Chico, som han kalles, har bestått den medisinske testen og blir dermed Michael Laudrups første signering etter at dansken tok over manageransvaret i Swansea.

- Jeg er veldig glad for å være her. Jeg har kommet til en klubb som har vokst de siste årene og har fortsatt ambisjoner om å bli enda større, sier Flores til klubbens hjemmeside.

Flores er stolt over at han nå har spilt i tre av verdens aller største ligaer.

- Jeg har spilt i La Liga og Serie A, to store ligaer. Å komme til Premier League er en drøm som går i oppfyllelse. Det er en av de beste, hvis ikke den beste ligaen i verden.

KONKURRANSE: Vinn billetter til OL i London

- Laudrup er rett mann
Chico legger ikke skjul på at Michael Laudrup, som han spilte under i Mallorca, er en av årsakene til at han nå velger Swansea.

- Han er en av hovedårsakene til at jeg signerte. Han kjenner meg som person og som spiller. Jeg var beæret da telefonen kom. Jeg mener manageren er bra for Swansea, og de har gjort det meget godt ved å få tak i ham.

- Swanseas spillestil er slik han ønsker å spille. Han er rett mann til å lede klubben framover, sier Chico.

Forsvarsspilleren spilte 33 kamper for Mallorca forrige sesong.

Reklame

Kun 3 timer igjen: Her får du oversikt over alle salgene