RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er Liverpools nye trenerteam

Foto: Pa Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Rodgers tar trolig med seg tre mann fra Swansea til Liverpool.

Onsdag bekreftet Swansea at samtalene med Liverpool var i gang etter at Brendan Rodgers hadde gjort det klart at han ønsker å gå for jobben på Anfield.

- Vi har nå samtaler med Liverpool for å komme til enighet om kompensasjon. Vi skal prøve å komme i mål i løpet av de neste 24 timene, skrev styreformann Huw Jenkins i en pressemelding.

39-åringen så ut å være på det nærmeste klar som ny Liverpool-manager, men torsdag meldte Sky Sports at forhandlingene gikk sakte

- Tar med støtteapparatet
Forhandlingene så ut til å bremse da Liverpool ikke var villig til å betale mellom tre og fem millioner pund for å frigjøre manageren fra kontrakten.

Senere på dagen torsdag, meldte imidlertid Sky Sports at klubbene nå var enige om kompensasjonssum for Rodgers og tre medlemmer av hans støtteapparat i Swansea.

De tre er Colin Pascoe, som blir Rodgers høyrehånd og førstelagstrener, kampanalytiker Chris Davies og fysisk trener Glen Driscoll, skriver Liverpool Echo.

Har gått gradene
Rodgers ble hentet til Chelsea av José Mourinho i 2004, da portugiseren ønsket seg en ny sjef for talentakademiet. Etter hvert ble han forfremmet til reservelaget.

I 2008 startet han managerkarrieren i Watford før han ble hentet til Reading i 2009, og senere til Swansea i 2010. Der har han vært en umiddelbar suksess, med opprykk til Premier League i første sesong og fornyet Premier League-kontrakt på første forsøk.

Helt inntil nylig så det ut til at det var Wigan-manager Roberto Martinez som var i førersetet i kampen om Liverpool-jobben. Styreformann i Wigan har imidlertid avkreftet at det er aktuelt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere