RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Nortura

Her er LSKs nye daglige leder

Sist oppdatert:
Jo Henning Espevalen ble presentert på Åråsen tirsdag.

43-åringen ble presentert på en pressekonferanse klokka 10.00 tirsdag.

Det har lenge vært klart at Per Mathisens rolle som arbeidende styreleder kun var midlertidig. Nå har LSK funnet ut hvem som skal være den øverste administrative lederen på Åråsen.

Kløfta-mannen Jo Henning Espevalen sier til RB at han har vært LSK-patriot i over 30 år. Han gleder seg nå til å ta fatt på oppgavene på Åråsen.

Liker ambisjonene
- Jeg liker holdningene og ambisjonene som klubben nå har satt seg. Min oppgave blir å sørge for at klubben har alle forutsetninger for å lykkes, sier Espevalen til rb.no.

Espevalen mener de økonomiske rammene må ligge til grunn for suksess. Han forteller at hans oppgave blir å sørge for at disse rammene er på plass.

- Jeg har tidligere jobbet i resultatorienterte bransjer. Jeg tar med meg det inn i jobben for LSK, sier han.

Tidligere konserndirektør
Espevalen har blant annet vært konserndirektør for Nortura Salg, en stilling han forlot på dagen etter kun ett i år, i mars i fjor.

Overfor Dagens Næringsliv slo han fast at det var uenighet om veien videre for firmaet som blant annet driver med fjørfe og egg som gjorde at han sluttet.

Tidligere var Espevalen blant annet salgsdirektør for dagligvare i Gilde og direktør i kosmetikkfirmaet L’Oreal Norge. Fra 1995 var har direktørassistent i Hakon-gruppen hvor han jobbet med Stein Erik Hagen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere