RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er Mjøndalen best i Europa

BEST I EUROPA: Rhett Bernstein viser offerviljen som har kjennetegnet Mjøndalen denne sesongen. Her er det Vestfossen-spillere som får gjennomgå i cupen.
BEST I EUROPA: Rhett Bernstein viser offerviljen som har kjennetegnet Mjøndalen denne sesongen. Her er det Vestfossen-spillere som får gjennomgå i cupen. Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)
Atletico Madrid følger på plass nummer to.

Ingen lag i Europas beste ligaer scorer like ofte på dødballer som det Mjøndalen gjør i eliteserien.

Det viser tall Drammens Tidende har fått fra statistikkselskapet Opta. Mjøndalen har så langt scoret 16 dødballmål på 14 kamper, noe som gir et snitt på 1,14 mål per kamp.

Det er det ingen lag i europas store ligaer som matcher. Nærmest er Atlético Madrid med 0,93 mål per kamp.

Trener Vegard Hansen sier at en kombinasjon av planlegging, modige hodespillere og presise dødballtakere ligger bak uttellingen.

- Vi har spillere som går på ballen og har kraft og vilje nok til å få ballen i mål. Det er det aller viktigste. Du kan være så god som bare det i lufta i åpent spill, men det krever noe ekstra å få ballen i mål på en corner, sier treneren. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere