RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er Mourinhos neste mål

Foto: Gonzalo Arroyo Moreno / Getty / All Over Press (2012 Getty Images)
Sist oppdatert:
Troverdige The Independent hevder at Chelsea sikter på Geoffrey Kondogbia.

Den franske midtbanespilleren Geoffrey Kondogbia er bare 20 år gammel, og har bare én sesong bak seg i Sevilla etter overgangen fra Lens, men kan allerede være på vei til det varme rampelyset i London.

Chelsea skal ha fulgt den taklingssterke 20-åringen nøye hele sesongen.

Kondogbia spilte 31 av Sevillas 38 ligakamper, og utmerket seg med sitt bunnsolide forsvarsspill som anker foran klubbens bakerste ledd av utespillere.

Han vil likevel være billigere enn mange av alternativene. Ifølge The Independent regner Chelsea med at han vil være tilgjengelig for rundt 10 millioner pund, selv om han har fire år igjen av kontrakten med Sevilla.

Sevilla har allerede solgt Jesus Navas til Manchester City, og kan muligens miste Alvaro Negredo til Atletico Madrid i tillegg.

Chelsea har John Obi Mikel i den rollen Kondogbia eventuelt vil komme inn for å ta. I tillegg er Michael Essien tilbake fra sitt utlån i Real Madrid, mens Oriel Romeu pådro seg en langtidsskade i desember og dermed er et nokså usikkert kort ved inngangen til neste sesong.

Real Madrid skal også følge Geoffrey Kondogbia nøye, skriver The Independent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere