*Nettavisen* Sport.

Her er Moyes' våte drøm

Foto: Getty Images / All over Press

Manchester United-manageren vil ha målfarlige midtbanespillere.

16.07.13 09:19

Ifølge The Guardian har David Moyes lagt 26 millioner pund på bordet for Barcelonas Cesc Fàbregas.

Skulle den tidligere Arsenal-spilleren havne på Old Trafford, kan han få selskap på midtbanen av Evertons Marouane Fellaini.

Moyes skal nemlig ha gjort det klart at klubben trenger to målfarlige midtbanespillere og ser på disse to som ideelle forsterkninger.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Afp / NTBscanpix

- Drømmer om Fabregas
Avtalen med Barcelona avhenger naturlig nok av at katalanerne ønsker å selge Fabregas og muligens må David Moyes høyne budet.

Arsenal har også sikret seg en klausul, som gjør at klubben har førsteretten på den spanske midtbanespilleren hvis han skulle bli tilgjengelig for salg.

Offentlig har Barcelona gjort det klart at Fabregas ikke er til salgs, men United tror ikke siste ord er sagt.

Fabregas gikk nylig ut og sa at han var fornøyd med å bli værende i den spanske storklubben.

- Jeg har alltid trivdes i Barcelona. De som sier at jeg vil bort, kjenner ikke meg og har aldri snakket med meg, uttalte han ifølge The Guardian.

- Vil gjenforenes med Fellaini
Det var David Moyes som hentet Marouane Fellaini til Premier League og Everton for 15 millioner pund i 2008.

Selv om det ikke er lagt inn noe konkret bud, plasseres belgieren i kategorien spillere som er meget interessante for Moyes.

Fellaini har en utkjøpsklausul på 23 millioner pund og deler av en eventuell overgangssum betales til hans tidligere klubb, Standard Liege.

I Evertons første treningskamp i sommer var belgieren kaptein, og Roberto Martinez sa følgende om sin midtbanemann:

- Han er fremdeles en ung mann, men jeg ser virkelig fram til å se Marouane jobbe hardt og være et godt forbilde. Han er en internasjonal spiller og kommer til å spille VM til sommeren hvis alt går etter planen.

Til tross for en glimrende sesong for United forrige sesong, er det liten tvil om at behovet for mål fra midtbanen er til stede.

Verken Antonio Valencia, Anderson, Ryan Giggs, Michael Carrick, Nani, Tom Cleverley eller Ashley Young scoret mer enn to mål.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag