*Nettavisen* Sport.

Her er onsdagens Klopp-rykter

NÆR LIVERPOOL: Fotballtrener Jürgen Klopp. Foto: Richard Sellers (Pa Photos / NTB scanpix)

Tyskeren nærmer seg Liverpool.

07.10.15 07:06

Jürgen Klopp ser ut til å kun være formaliteter unna jobben som manager i Liverpool. Det melder engelske medier sent tirsdag kveld.

Både The Times-journalist Tony Barrett og The Guardian-journalist Andy Hunter, som begge er kjent for å følge Merseyside-klubben tett, skriver at Klopp vil ankomme Liverpool torsdag eller fredag denne uken.

Barrett skriver også at Liverpool er i ferd med å få et gjennombrudd i forhandlingene med den tidligere Borussia Dortmund-treneren.

Klopp skal være svært positiv med tanke på Liverpool-jobben og kan altså ankomme England innen kort tid for å underskrive en avtale.

Kun formaliteter skal gjenstå før partene er enig.

Ifølge Hunter skal partene også ha diskutert hvem Klopp får med seg i trenerteamet. Tyskeren har lenge jobbet tett med bosnieren Zeljko Buvac og tyskeren Peter Krawietz. Disse to ansees som viktig for at Klopp skal kunne gjennomføre den fotballstilen han tidligere har vært kjent for.

Treneren ønsker å ha med begge inn i Liverpool-jobben.

Den samme Hunter melder videre at Klopp vil tjene betydelig mer i Liverpool, enn det han gjorde under tiden i Borussia Dortmund.

Der dro han inn rundt 3,6 millioner pund i året.

Flere andre engelske aviser melder også at Klopp nærmer seg. Både lokalavisen Liverpool Echo, Daily Mail og The Mirror skriver dette.

Daily Mail rapporterer om en treårskontrakt.

Talksport melder på sin side at Klopp ikke skal ha noe problem med den såkalte overgangs-komiteen i Liverpool. Den troverdige tyske journalisten Rapahel Honigstein sier til radiokanalen at Klopp i første rekke er en trener og at tyskeren er komfortabel med at andre jobber med spillerlogistikken. Klopp ønsker trolig likevel siste ord rundt overganger.

Tidligere Liverpool-manager Brendan Rodgers fikk som kjent sparken i klubben sist helg, etter 1-1-kampen mot erkerival Everton.

Klopp har tidligere ledet Dortmund til to ligagull i Bundesliga. Han tok også laget til finalen i Champions League, men tapte der for Bayern.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.