RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Her er Premier Leagues største klovn

Sist oppdatert:
Hulls Jimmy Bullard har alltid et smil, og en spøk, på lager. Se noen av de her!

Fotballen har utviklet seg vanvittig de siste tiårene. Spillerne er blitt langt mer profesjonelle, og det er langt mer enn heder og ære som står på spill. Titler, penger og status er blant det det kjempes om.

Derfor blir spillerne mer og mer innesluttet, jo mer som står på spill.

Men så har man de som i bunn og grunn bare elsker å spille fotball, og som nyter hvert et øyeblikk de får på matta.

Hulls Jimmy Bullard er absolutt en som faller innenfor den kategorien.

Bullard, som tidligere har spilt for West Ham, Wigan og Fulham, er ansett som en spøkefugl i Premier League.

En av de mest kjente historiene er da strømmen gikk på Arsenals hjemmebane like før avspark i semifinalen i ligacupen mellom Arsenal og Wigan. I spillertunnelen sto 21 spillere og ventet. Det gjorde ikke Bullard. Først dro han ned shortsen på Fredrik Ljungberg, før han løp ut på banen, til den andre siden og satte ballen utenfor det åpne målet. Og dette skjedde til stor jubel fra publikum.

Men også da Wigan spilte mot Everton utmerket Bullard seg. En klynge samlet seg på målstreken til Everton, da Bullard tok i seg fart og hoppet bukk over en Everton-spiller i klyngen.

Det klippet ser du her:

Kjent er han også for den gangen Duncan Ferguson slo ned en lagkamerat av Bullard. Mens dommeren og flere andre løp til, sto Bullard ved siden av Ferguson og visste ikke om han skulle le, skrike eller være redd:

I år har han gjort seg mest bemerket da Premier League-spillerne skulle filmes i fem sekunder mens de smilte, slik at de kunne vises før tv-sendingene. Bullard kunne som vanlig ikke dy seg fra å gjøre noen sprell.

Ingen tvil om at Bullard er en artig skrue, men han er vel fortsatt mest kjent for sin presise frisparkfot og hardtarbeidende stil, som han er for diverse krumspring og sprell.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere