RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er Rooneys nye hår

Foto: Montasje/Twitter/PA Photos
Sist oppdatert:
Manchester United-spissen publiserte bilde av sin nye manke på Twitter.

Fredag i forrige uke meldte Wayne Rooney via mikrobloggen Twitter at han hadde fått gjennomført en hårtransplantasjon ved en klinikk i London.

25-åringen har til tross for sin unge alder, i likhet med mange andre menn, slitt med hårveksten, noe som motstanderfans titt og ofte har vært flittige til å påpeke.

Blant annet har Manchester United-stjernen i mange år måtte tåle å bli sammenlignet med tegneseriefiguren «Shrek» fra filmene med samme navn.

Mandag viste den engleske landslagsspissen for første gang fram resultatet. Også dette ble publisert på nettsamfunnet Twitter.

Bildet viser at 25-åringen allerede har fått en mye mer markert pannelugg og at inngrepet slik sett ser ut til å ha vært vellykket.

- Hei alle sammen. Her er hodet mitt. Det vil ta noen måneder før det vokser helt ut. Fortsatt litt blodig også, men alt er som normalt, melder Manchester United-spilleren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere