*Nettavisen* Sport.

Her er sesongen over for Reals supertalent

SKADET: Jese Rodriguez er ute i et halvt år med skade. Foto: Paul White (AP/ NTb scanpix)

- Vi mister en viktig spiller, sier Carlo Ancelotti.

19.03.14 10:32

Real Madrid-spilleren Jesé Rodriguez (21) er satt ut av spill i seks måneder etter at han ødela korsbåndet i tirsdagens mesterligakamp.

Den unge spanjolen pådro seg skaden allerede etter få minutters spill i returoppgjøret mot Schalke. Han forsøkte å fortsette kampen, men måtte raskt byttes ut og ble kjørt til sykehus.

- Han har vært uheldig, og det er uheldig for Real Madrid. Vi mister en viktig, ung spiller som har gjort det veldig bra denne sesongen og overrasket alle. Skader er en del av en fotballspillers karriere, og vi skal hjelpe ham med å komme sterkere tilbake neste sesong, sier trener Carlo Ancelotti.

- Jeg hadde den samme skaden på samme alder og hadde likevel en karriere. Vi må tenke positivt. Han vil komme tilbake og bli en viktig spiller for Real Madrid, legger italieneren til.

Jesé har scoret fem mål på 19 seriekamper denne sesongen.

Han har imponert også på U21-landslaget og ble nevnt som en aktuell spiller for Spanias VM-tropp før tirsdagens skade. (©NTB)

Se høydepunkter:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=_ViqanWLLyZYKyuBAREvZ9OZtfToJeZBQPcsTQDR6bOETbWn3RXd4Xmd9_Cgg8a8aj60Rgqu8-TIPQAAUQvZO8ax6Sx1tmV4MLc3c1EjAeKdiFoBPkrjv_SwaHSKq_MmpnmJ9YcPjRc&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag