Her er Solbakkens nye stjerne

Foto: AFP/Scanpix

Nordmannen henter ving fra fransk fotball.

27.08.12 11:44

Wolverhampton-manager Ståle Solbakken har mistet flere profilerte spillere i sommer.

Blant annet har spissen Steven Fletcher gått til Sunderland og vingen Matt Jarvis gått til West Ham.

Nordmannens klubb har imidlertid håvet inn pene pengesummer for sine to britiske spillere, og i det siste har Solbakken også fått bruke litt av dem.

Klar for Wolves
Mandag bekrefter Wolverhampton at Razak Boukari fra Togo er klar for klubben. Han kommer fra klubben Rennes i den franske ligaen.

Overgangssummen skal angivelig ligge på rundt 3 millioner pund.

Boukari blir beskrevet som en rask midtbanespiller som trives godt ute på høyre kant. Han har også landskamper for hjemlandet Togo.

25-åringen har tidligere vært innom klubber som Lens og Chateauroux. Han har også vært aktuell for en overgang til West Ham tidligere.

- Jeg er veldig glad for å ha signert for Wolves. Jeg ser fram imot å spille for klubben og møte fansen, sier Boukari til Wolves' nettside .

- Jeg kan spille både på venstre og høyre side av midtbanen. Jeg har også spilt spiss i noen kamper, forteller spissen.

- Vil rykke opp
Midtbanemannen bryr seg ikke om at han nå tar et steg ned karrieremessig og skal spille på Englands andre nivå, The Championship.

- Jeg vet at det ikke er som Premier League, men det gjør ikke noe, fordi jeg først og fremst ønsker å spille fotball, og det vil jeg få i Wolves, sier han.

- Jeg vet at fansen ønsker at vi skal gjøre det bra, og vi vil gjerne rykke opp. Jeg ser fram til denne utfordringen, sier Boukari.

Fra før har Wolverhampton to andre spillere fora Togo i troppen, Ronald Zubar og Steven Mouyokolo.

Solbakkens klubb så langt spilt tre kamper i The Championship og står med én seier, et tap og en uavgjort. Wolves ligger som nummer elleve på tabellen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.