RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er Solskjærs ønskeliste i Molde

Foto: Heiko Junge/Scanpix
Sist oppdatert:
Og det kan gå hardt utover årets bronsevinner Tromsø.

TROMSØ (Nordlys): Per-Mathias Høgmo bekrefter overfor Nordlys at Mark Dempsey er tapt for TIL neste sesong, og følger Ole Gunnar Solskjær til Molde.

- Det har vært avtalen hele tiden. Ole Gunnar var sentral da vi hentet Mark til TIL, og han sa allerede da at han ville ha han med seg den dagen han tok steget vekk fra Manchester United. Det blir er tap, men vi har vært så heldige å få lært av Mark gjennom de to årene han har vært her, og ønsker han lykke til, sier Høgmo til Nordlys.

Kara og Reginiussen?
Ifølge Dagbladet.no skal eks TIL-stopper Tore Reginiussen (nå på utlån til Lecce fra tyske Schalke 04) og TILs nye midtbanejuvel Serigne Kara Mbodji også være aktuelle for Molde neste sesong.

Med Kjell Inge Røkke i ryggen, har Ole Gunnar Solskjær fått garantier for at den sportslige satsingen blir av «internasjonal karakter», skriver Dagbladet.no.

Foruten Kara og Reginiussen ønsker Solskjær også denne smørbrødlista av spillere:

Joshua King (Manchester United), Magnus Wolf Eikrem (Manchester United), Jonathan Parr (Ålesund), Christer Kleiven (Start), Tarik Elyounoussi (Heerenveen), Bjørn Helge Riise (Fulham) og Even Hovland (Sogndal).

Solskjær klar for Molde?
Det var Romsdals Budstikke som først brakte nyheten om at Ole Gunnar Solskjær sannsynligvis blir presentert som ny Molde-trener i morgen, tirsdag.

«Solskjær har forhandlet med Molde-ledelsen om den ledige trenerjobben i hele høst, og skal ha sagt nei to ganger tidligere. Nå er det mye som tyder på at partene er enige om at Solskjær tar over MFK-laget fra januar», skriver avisa, som mener å ha gode kilder på at Solskjær nå tar over som ny Molde-trener.

Les flere nyheter fra Nordlys her!

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere