*Nettavisen* Sport.

Her er Stabæks nye sjef

Foto: : Lars Jarle Mæhlum/Stabak.no

Hallgeir Åndal ansatt i bærumsklubben.

12.03.12 13:30

Stabæk opplyste mandag at klubben hadde ansatt Hallgeir Åndal som ny daglig leder.

Åndal har tidligere erfaring fra varehandel, hvor han blant annet har grunnlagt og utviklet Life-kjeden i Norge og Norden.

- Hallgeir har en spennende bakgrunn og er en person vi føler oss trygg på vil gli godt inn i Stabæk. Hovedutfordringene vil fremover dreie seg om å styrke Stabæks økonomiske fundament slik at vi kan fortsette å utvikle Stabæks satsinger innen både herre, kvinne og junior, sier styreleder i Stabæk Kjell Johnsen til klubbens nettside.

- Stabæk er en klubb med stort potensial og vi er glad for å knytte til oss en ressurs som kan bidra med nye tanker og ideer, fortsetter han.

Åndal tar over jobben etter Jon Tunold. Han sa opp sin stilling i bærumsklubben tilbake i januar 2012. Stabæk har siden den gang vært på jakt etter en erstatter.

Klubbens nye daglige leder er opprinnelig fra Møre, men har bodd i Oslo i mange år. Nå ser fram til starte arbeidet i Stabæk.

- Jeg motiveres veldig av å kunne bidra til utvikling av Stabæk. Stabæk har en spennende historikk, engasjementet i klubben er enormt og potensialet for å være en ledende fotballklubb i Norge er stort. Jeg gleder meg til å komme i gang og vil legge et spesielt fokus på at Stabæks økonomiske fundament styrkes gjennom godt arbeid med samarbeidspartnere og alle lokale krefter, sier han.

- Stabæk har på sin reise vist en enorm kraft, og jeg har stor tro på at denne kraften fremover kan brukes positivt for å skape gode opplevelser for alle med blått hjerte. Jeg har gjennom prosessen opplevd en samlet klubb som gleder seg til å ta fatt på nye utfordringer og jeg er stolt av å ta plass på laget.

Åndal starter formelt 10. april 2012, men vil ifølge en pressemelding omgående være synlig i klubbens aktiviteter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.