Her er Svennis' flauser

Foto: (foto: scanpix)

Avsløringene i News of the World er langt fra første gang Sven-Göran Eriksson havner i trøbbel.

23.01.06 13:09

Sven-Göran Eriksson risikerer å få sparken som landslagssjef for England på grunn av uttalelsene han kom med til en forkledd journalist fra skandaleavisen News of the World.

I møtet med det Svennis trodde var en arabisk sjeik, uttalte svensken seg blant annet om korrupte Premier League-klubber, et ønske om å bli ny manager i Aston Villa og at han kunne få David Beckham til å forlate Real Madrid omtrent på dagen.

Avsløringene har fått det engelske fotballforbundet (FA) til å kalle Eriksson inn på teppet - og allerede i ettermiddag kan det bli klart om svensken må gå fra sin stilling etter sommerens VM-sluttspill i Tyskland.

Men det er langt fra første gang Svennis stjeler overskriftene på grunn av utenomsportslige årsaker.

Her er et knippe av Erikssons tidligere flauser:

* I oktober 2001 ringte en engelsk radiojournalist til Svennis og utga seg for å være Kevin Keegan. Da avslørte Svennis at han ville ha David Beckham som kaptein og andre hemmelige tanker om det engelske landslaget.

* I 2002 ble det avslørt at Svennis hadde en romanse med TV-kjendisen Ulrika Jonsson. Til slutt innrømmet han affæren selv. Samtidig fortalte TV-profilen Jayne Connery at hun hadde et tre må neders forhold til svensken.

* Sommeren 2004 ble det avslørt at han hadde hatt en romanse med FA-sekretæren Faria Alam - som også hadde en affæ re med FAs formann Mark Palios.

* I november i fjor fortalte samboer Nancy Dell'Olio at Svennis nekter sine spillere å ha sex før kampene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag