RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er Tippeligaens beste

Foto: Bertinussen, Rune Stoltz (Scanpix)
Sist oppdatert:
Kniksen-prisene er delt ut.

Norsk Toppfotball offentliggjorde mandag vinnerne av årets Kniksen-priser.

Aalesunds Anders Lindegaard ble kåret til årets keeper. Foran seg på banen ble Tromsøs Tom Høgli kåret til beste back, Rosenborgs gullvinner Anthony Annan vant samme pris på midtbanen, mens Mohammed Moa Abdellaoue, nå Hannover og tidligere Vålerenga, ble årets spiss.

Samtidig ble Haugesund-trener Jostein Grindhaug kåret til årets trener.

Svein Oddvar Moen ble samtidig kåret til årets dommer.

En av de fire spillerne som vant i hver posisjon vil bli kåret til årets spiller i Tippeligaen. Vinneren blir offentliggjort lørdag.

Anders Lindegaard spilte samtlige minutter av samtlige kamper for Aalesund denne sesongen, og ble til slutt belønnet med en knallsterk 4. plass for det. Tom Høgli var på banen i samtlige 30 kamper for Tromsø denne sesongen, men ikke samtlige minutter. Han ble byttet ut 25 minutter før slutt mot Lillestrøm i andre serierunde. Uansett, han fikk med seg bronse for strevet.

Anthony Annan fikk med seg 26 av Rosenborgs seriekamper denne sesongen, men selv om det er blitt fastslått at han er uhyre viktig for trønderne så vant de tross alt de fire kampene uten ghaneseren også.

Mohammed Moa Abdellaoue scoret 15 mål på sine 20 kamper for Vålerenga før han dro til Tyskland og Hannover, men holdt likevel på å bli toppscorer i Tippeligaen. Det var først i siste kamp at Moldes Djiby Fall kom seg foran den tidligere Vålerenga-spissen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere