RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters/Scanpix

Her er Tottenhams nye spiller

Sist oppdatert:
Ny VM-spiller til Tottenham.

Bongani Khumalo er så godt som klar for Tottenham.

Tirsdag offentliggjorde klubben at de har inngått en avtale med den sørafrikanske forsvarsspilleren Bongani Khumalo. Midtstopperen, som også spilte for Sør-Afrika under fotball-VM, går til Tottenham i januar hvis spilleren får arbeidstillatelse.

- Jeg tror vi har en avtale i boks med ham. Vi er i alle fall i ferd med å sluttføre den, sier Tottenham-manager Harry Redknapp ifølge engelsk presse.

- Han er ikke dyr, men vi har hatt ham over på prøvespill og liker ham godt. Han har potensial, vi har en avtale med klubben hans, SuperSport, og derfor har vi bestemt oss for å hente ham. Det blir en fantastisk sjanse for gutten. Han kommer fra en fattig bakgrunn og er desperat for en sjanse. Den får han nå hos oss, sier Redknapp.

23 år gamle Khumalo scoret for Sør-Afrika mot Frankrike i den siste gruppespillkampen i VM, og ifølge rapportene er overgangssummen på snaut 15 millioner kroner. Han har allerede spilt i en treningskamp for laget, mot Norwich, da han var på prøve i Tottenham tidligere i høst. Tottenham vant den kampen 4-0.

I Tottenham vil Khumalo bli et nytt defensivt alternativ i en skadeplaget lagdel. Ledley King, Michael Dawson og Jonathan Woodgate er alle ute med skader akkurat nå.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere