RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Reuters/Scanpix)

Her er Uniteds nye hjemmedrakt

Sist oppdatert:
Denne skal de forsøke å vinne tilbake Premier League-tittelen med.

AIG er ute.

Aon er inne.

Forsikringsselskapet, med base i Chicago, har overtatt som Manchester Uniteds nye hovedsponsor, og logoen kommer dermed til å prege klubbens trøyer de neste fire årene. Avtalen skal være verdt om lag 750 millioner kroner.

United har forsøkt å holde drakta hemmelig, men lekkasjer har ført til at bilder tidlig ble publisert på Internett. Samtidig spilte Ole Gunnar Solskjærs reserver en treningskamp med drakta for noen dager siden.

Dermed ble ikke nattas fremvisning like spesiell som United håpet den skulle bli.

Uansett, deler av Uniteds A-stall viste seg frem i drakta for første gang, og det hele skjedde selvfølgelig i Chicago. United har trent der i forbindelse med treningsleiren i USA med kamper mot Celtic, Philadelphia, Kansas og et sammensatt stjernelag fra den amerikanske ligaen.

Etter tre strake ligagull måtte United nøye seg med 2. plass i Premier League i fjor. I tillegg ble laget slått ut allerede i kvartfinalen av Mesterligaen, og i 3. runde av FA-cupen. Det ble imidlertid én tittel - seieren i den engelske ligacupen.

Les også:Her er Chelseas nye bortedrakt
Les også:Her er Liverpools nye drakt

Hva synes du om Manchester Uniteds nye drakt? Si din mening i kommentarfeltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere