RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Stuart Franklin/Getty Images Sport

Her er Vikings nye keeper

Åge Hareide har sikret seg en tidligere U21-landslagsspiller fra Nederland.

Viking har blitt enige med den nederlandske klubben AZ Alkmaar om en leieavtale for med opsjon for keeperen Boy Waterman, opplyser klubben på sin nettside.

Nederlenderen kommer til medisinsk test i Stavanger allerede tirsdag, og det er ventet at avtalen vil gå i boks i løpet av kort tid.

Leieavtalen mellom de to klubbene strekker seg til 1. august og Viking har opsjon på kjøp til en allerede avtalt pris, dersom klubben ønsker å gjøre avtalen permanent.

- Vi er meget godt fornøyde med å ha avtalen vi har fått på plass for Waterman. Dette gir oss en kortsiktig løsning i 1. omgang, samtidig som det gir oss muligheten til å gjøre overgangen permanent dersom vi ønsker det, sier sportsdirektør Egil Østenstad.

Keeperen imponerte under Vikings treningsleir på La Manga tidligere i vinter, hvor han blant annet holdt nullen da Viking slo Lyn 2-0.

Allerede torsdag kan Waterman få sin første offisielle kamp som Viking-spiller når Odd er motstander i Sørlandshallen.

26-åringen har tidligere også spilt for Heerenveen, samt vært utlånt til ADO Den Haag. Han har var en del av det nederlandske U21-landslaget som vant EM i 2007.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere