Gå til sidens hovedinnhold

Her får Alonso kjempetreff

Lille Hull presset Liverpool til det ytterste.

HULL - LIVERPOOL 1-3:

Liverpools kamp mot Arsenal for fire dager siden har allerede skrevet seg inn i historiebøkene som en av de beste i Premier Leagues historie.

Det samme kan imidlertid ikke sies om lørdagens oppgjør mot Hull.

Alonsos drømmetreff
I en tempofattig kamp var gulljagende rødtrøyer det lille steget foran nedrykkstruede Hull, men den utløsende scoringen satt langt inne. Etter et håpløst frispark som gikk rett i muren, fikk Xabi Alonso en sjanse til da han fikk ballen i retur rett før pause.

Spanieren hamret ballen i mål utakbart for Hull-keeper Boaz Myhill fra drøye 25 meter.

20 minutter ut i den siste omgangen sørget Dirk Kuyt for en dobling av ledelsen, men ti minutter senere sørget Daniel Cousin for spenning igjen da han reduserte.

Men nederlenderen Kuyt sørget til slutt for en fortjent 3-1-seier til bortelaget da han satte spikeren i kista på tampen av oppgjøret.

Det var Liverpool-manager Rafael Benitez svært godt fornøyd med.

- Alle i klubben er så fornøyd med Dirk fordi han er han er så utrolig profesjonell. Han arbeider alltid hardt, så det var godt å se han score i dag, sa en fornøyd Benitez ifølge Sky Sports.

Hull kjemper for livet
Dermed tar Liverpool over tabelltoppen i Premier League igjen. Rafael Benitez sitt mannskap har like mange poeng som Manchester United, men Cristiano Ronaldo & co. har to kamper mindre spilt.

Hull kjemper en beinhard kamp om å unngå nedrykk fra den øverste engelske divisjonen. Etter en fantastisk start på sesongen, har det gått helt galt for «The Tigers».

De har nå tre poeng ned til Middlesbrough som ligger under streken med fire kamper igjen av sesongen.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene