RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her får guttungen Ronaldo-sjokk

RONALDO-SJOKK. Her får guttungen sitt livs overraskelse.
RONALDO-SJOKK. Her får guttungen sitt livs overraskelse. Foto: Privat (YouTube)
Superstjernen med rørende stunt.

Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo er i vinden om dagen.

Ikke bare bøtter han inn mål og ble nylig kåret til verdens beste spiller for 2014, stjernen utmerker seg også på andre måter.

Nylig ble det lagt ut et klipp av superstjernen der han er forkledt i parykk, hettegenser og jeans. Kostymet er kanskje ikke tidenes forkledning, men han som fikk æren av å møte Ronaldo ble nok gledelig overrasket og sjokkert.

I klippet overrasker Ronaldo en guttunge på Plaza del Callao i Madrid og videoen viser at han gir gutten både en klem og en fotball med autograf på.

Dette skal ha skjedd torsdag denne uken, på samme dag som vår egen Martin Ødegaard ble presentert som ny spiller i Spanias kongelige klubb.

Guttungen som ble overrasket av Ronaldo skal ha blitt stum av begeistring og stuntet skal ha ført til applaus fra folk som passerte forbi på gaten.

Anledningen for stuntet er ikke kjent, men videoen av Ronaldo og den lille gutten har raskt spredd seg på nettet og blitt en aldri så liten farsott.

Dette skjer bare én uke etter at det ble kjent at Real Madrid-spilleren og modellkjæresten Irina Shayk hadde slått opp og gått hver til sitt.

Så sent som onsdag ble det også kjent at Ronaldo har gått med på å sponse et fotballag fra hjembyen Madeira. Med andre ord ser det ut til at stjernen ønsker å vise fram et godt hjerte, framfor et knust hjerte i disse dager.

Se videoen her:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere