*Nettavisen* Sport.

Her får Milan-sjefen en ubehagelig beskjed

Foto: Rai 2

- Nådeløst og veldig flaut, mener italiensk journalist.

13.01.14 12:12

AC Milan har hatt en tung start på årets sesong og gikk søndag på enda en smell, da den gamle storheten ble slått 4-3 av lille, nyopprykkede Sassuolo.

Milans supportere har mistet tålmodigheten med trener Massimiliano Allegri for lengst og mandag kom beskjeden om at han er ferdig i klubben.

Storklubbens visepresident og datter av Silvio, Barbara Berlusconi, sa følgende til ANSA etter søndagens tap:

- Det er nødvendig og viktig at vi gjør en endring. Vi kan ikke tolerere at våre fans skal se disse uakseptable forestillingene.

Da Allegri ble intervjuet av Rai 2, bare minutter etter kampslutt, fikk treneren høre hva Berlusconi hadde sagt og at det ville komme en pressemelding angående hans framtid mandag.

Det var ikke vanskelig å se at Allegri ble tatt på senga, og ansiktsuttrykket hans ga klart uttrykk for at han var ukomfortabel i situasjonen.

- Det er opp til klubben å vurdere min framtid. Jeg har alltid jobbet for Milan og spillernes beste, så jeg er tilfreds med det jeg har gjort.

Journalist og Serie A-tvitrer Tancredi Palmeri beskrev opptrinnet slik:

- Veldig, veldig flaut å se Allegris ansikt da han fikk høre uttalelsen. Dette var nådeløst, uansett hvor mye jeg misliker ham.

Ifølge Gazzetta dello Sport ligger det nå an til at Filippo Inzaghi tar over for jobben som Milan-trener. Den tidligere målsniken er for øyeblikket trener for juniorlaget i klubben. Også Clarence Seedorf er en aktuell kandidat.

Mandag formiddag kom kom den offisielle meldingen om at Allegri er ferdig som Milan-trener.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.