RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her får Torres drømmetreff

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
- Men jeg har scoret noen enda penere, sier spanjolen etter utklassingen av Sunderland.

LIVERPOOL - SUNDERLAND 3-0:

Kampen var kun fire minutter gammel da sisteskansen Pepe Reina klinket av gårde et langt utspark som fant Fernando Torres på venstrekanten. Spanjolen gjorde det han gjør best - rundet et par motspillere og banket ballen av gårde fra kanten av 16-meteren.

Men ballens bane mot mål var uimotståelig vakker - selv for Torres' standard å være!

Lærkula gikk i en herlig bue over Craig Gordon i Sunderland-buret og snek seg inn helt oppe i tverrkrysset.

En av årets scoringer i Premier League? Definitivt!

- Jeg tror jeg har scoret penere mål enn dette. Men forhåpentligvis vil jeg score noen endra bedre i fremtiden, sa Liverpool-helten etter kampen.

Les også: Søndagens Premier League-rykter

Fantastisk fotball av hjemmelaget
Den første omgangen var noe av det beste Liverpool har vist hele sesongen. Sjansene florerte i retning Sunderland-buret fra både Dirk Kuyt, Steven Gerrard og Torres i det som ikke kan beskrives som annet enn blendende angrepsfotball fra hjemmelaget.

Problemet var bare at det ikke ble særlig med mål ut av alle sjansene.

Men da angrepskanonene slet med å finne veien til nettmaskene, tok høyrebacken Glen Johnson affære. Etter drøye halvtimen banket forsvarsspilleren inn 2-0-målet etter en dårlig klarering fra Sunderland-forsvaret.

At lagene gikk inn til pause på stillingen 2-0 var intet annet enn utrolig. Hjemmelaget burde hatt både tre og fire mål til på resultattavla.

Les også: Selvmål + United = sant

Liverpool trenger hjelp
I den andre omgangen var det tydelig at Sunderland kun var ute etter å få fullført kampen med mest mulig av æren i behold. Hjemmelaget produserte sjanser, mens Sunderland forsøkte etter beste evne å ikke få flere baklengs.

Men så var det denne Torres-karakteren, da. Etter en times spill viste spanjolen igjen sin storhet da han ventet ut keeper Gordon og satte ballen elegant i mål til øredøvende jubel fra de trofaste hjemmesupporterne.

Les også: Lampard knuste Carew

Med søndagens seier er Liverpool definitivt fortsatt med i kampen om den livsviktige fjerdeplassen. Rødtrøyene har nå fire poeng opp til Tottenham med én kamp mer spilt.

Men poenget bak Rafael Benítez' mannskap lurer Manchester City som har hele to kamper til gode på Liverpool.

Liverpool trenger med andre ord en del hjelp om de skal sikre seg fjerdeplassen som gir mesterligakvalik.

PS: Sunderland er fortsatt med i nedrykksstriden i den øverste engelske divisjonen. Det er kun åtte poeng ned til Hull som ligger under streken med én kamp mindre spilt.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere