*Nettavisen* Sport.

Her feirer han etter å ha filmet seg til straffe

I BEGIVENHETENS SENTRUM: Cristiano Ronaldo sto bak det meste som skjedde i kampen mot Celta Vigo. Først filmet han seg til et meget billig straffespark, før han omsatte det i mål og senere la på til 2- og 3-0. Foto: Javier Soriano (Afp / NTB scanpix)

Cristiano Ronaldo på godt og vondt mot Celta Vigo.

06.12.14 21:59

REAL MADRID - CELTA VIGO 3-0:

Cristiano Ronaldo vartet opp med sitt 21., 22. og 23. seriemål da Real Madrid tok en kontrollert seier mot Celta Vigo hjemme på Santiago Bernabeu.

Laget befestet dermed sin posisjon på toppen av La Liga, samtidig som portugiseren trygget plassen som ligaens suverene toppscorer.

Med sitt 23. hattrick passerte han samtidig storheter som Alfredo di Stefano og Telmo Zarra, og er nå spilleren med flest tremåls-kamper i Spania.

I forkant av Ronaldos første scoring viste han derimot en av sine mindre gode sider.

På vei mot Celta Vigos mål fikk han noe som ikke engang kvalifiserer til et kattemykt klapp på skulderen, men gikk likevel ned som om han hadde fått en rugbytakling i ryggen.

Dommeren lot seg lure og blåste straffespark til hjemmelaget. Fra 11-metersmerket var Ronaldo naturligvis sikkerheten selv og sendte Real oppskriftsmessig i føringen.

Hvittrøyene brant langt ifra opp alt av krutt denne kvelden, men Ronaldo la på til 2- og 3-0 etter pause, og sørget dermed for at Real igjen er fire poeng foran byrival Atlético som vant 2-0 borte mot Elche tidligere lørdag.

Med seieren utlignet også Real Madrid Barcelonas rekord på 18 strake seiere i alle turneringer.

P.S: Magnus Carlsen fikk nok en gang ta æresavspark på Bernabeu etter at han vant sin andre VM-tittel i sjakk for et par uker siden.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.