RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SELFIE: Slik feiret Francesco Totti sitt utligningsmål mot Lazio.
SELFIE: Slik feiret Francesco Totti sitt utligningsmål mot Lazio. Foto: Alessandro Bianchi (Reuters)

Her feirer Totti derbyscoring med selfie

Sist oppdatert:
- Selfies er på moten nå, sier Roma-kapteinen om feiringen.

ROMA - LAZIO 2-2:

Francesco Totti gikk inn i historiebøkene som spilleren med flest mål i Roma-derbyet da han for tiende og ellevte gang scoret ligamål mot Lazio søndag.

Roma havnet under 0-2 i førsteomgang, men sikret seg et poeng etter to mål av klubblegende og kaptein Totti.

Bilder av måten 38-åringen feiret utligningsmålet på, går nå verden rundt. Totti fant nemlig fram en telefon, stelte seg opp foran Roma-fansen i Curva Sud og tok en selfie, mens han lagde trutmunn.

Se video av feiringen nederst i artikkelen

Totti: - Selfie er på moten
Selv sier Francesco Totti følgende om feiringen til Sky Italia:

- Jeg tenkte på det denne uken. Selfie er på moten nå, og jeg liker å holde privatlivet for meg selv, men dette var en unik mulighet som ikke kommer til å gjenta seg. Det var min telefon, og jeg ba Guido Nanni om å ta den med til meg hvis jeg scoret.

Roma-kapteinen mener det viktigste er at Roma ikke tapte søndagens derby.

- Dessverre kastet vi bort første omgang og klarte ikke å spille vårt spill. Det var ingen enkel snuoperasjon, men vi var mer kliniske og viste at vi kan kjempe om tittelen. Det viktigste er at vi ikke tapte. Jeg så god moral i laget og helt til siste slutt skal vi kjempe for målet vårt, som er å vinne Serie A.

SCORET: Felipe Anderson jubler etter å ha satt inn 2-0 for Lazio. På brystet har han teksten "Je suis Charlie" for å hylle terrorofrene i Paris.

Drømmestart for Lazio
Lazio fikk en drømmestart på kampen da Felipe Anderson vant ballen fra Radja Nainggolan og chippet ballen gjennom til Stefano Mauri. Lazio-kapteinen gjorde ingen feil alene med Morgan De Sanctis og plasserte inn 1-0-målet.

Minutter senere byttet Lazio-duoen roller. Mauri fant brasilianeren, som dunket til fra 20 meter. Ballen lurte seg inn i hjørnet og alt tydet på at dette skulle bli et derby i Lazios tegn.

Rudi Garcia var misfornøyd med sine elever i første omgang, men visste råd. Ved pause tok han ut Alessandro Florenzi og Radja Nainggolan til fordel for Adem Ljajic og Kevin Strootman.

«Je suis Charlie»
Tre minutter ut i omgangen slo Strootman et fantastisk innlegg til Francesco Totti, som banket inn reduseringsmålet.

Etter 64 minutter var Totti på farten igjen og nok en gang var det etter innlegg fra venstre side. José Holebas slo innlegget, Totti kastet seg rundt på akrobatisk vis og satte ballen i mål til 2-2.

Lazio spilte søndagens kamp i drakter med påskriften «Je suis Charlie» til støtte for terrorofrene i Paris.

Søndagens resultat gjør at Roma er à poeng med Juventus på toppen av tabellen, før storkampen mellom Napoli og Juventus søndag kveld.

Lazio, som også har hatt en svært god sesong, ligger på tredjeplass.

#RomaLazio: #TottiSelfie Part 3 The Original Selfie

Uma foto publicada por AS Roma (@officialasroma) a Jan 11, 2015 at 9:20 PSTMest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere