Her flykter det svenske TV-teamet fra rasende fotballfans

DRAMATISK: SVT-reporter Chris Härenstam måtte avbryte sendingen og løpe fra Sjakhtar Donetsk-fans som gikk til angrep mot Malmö-tilhengerne tirsdag.

DRAMATISK: SVT-reporter Chris Härenstam måtte avbryte sendingen og løpe fra Sjakhtar Donetsk-fans som gikk til angrep mot Malmö-tilhengerne tirsdag. Foto: Skjemdump (svt.se)

Måtte avbryte direktesending da pøbler gikk til angrep.

03.11.15 19:08

Åge Hareides Malmö er på plass i Ukraina for å spille bortekamp i Champions League mot Sjakhtar Donetsk tirsdag kveld.

Før oppgjøret har flere tilreisende supportere fra Sverige blitt skadd av voldelige Sjakhtar-tilhengere. Dette til tross for at kampen spilles i den vestukrainske byen Lviv, langt unna Sjakhtars hjemby Donetsk i de urolige østlige områdene i landet.

I en direktesending fra området Malmö-fansen befant seg i var SVTs utsendte reporter, Chris Härenstam, i ferd med å snakke om urolighetene med en tilreisende svensk supporter.

Plutselig gikk et hundretalls av motstanderens tilhengere gikk til angrep.

- Shit. Faen så skummelt, utbryter Härenstam etter å ha blitt jaget vekk av horden med Sjakhtar-fans.

Se videoklipp fra hendelsen hos SVT (ekstern lenke)

Både de svenske fotballtilhengerne og SVTs medarbeidere så seg nødt til å legge på sprang. Flere skal ha blitt slått ned og en person skal ha blitt slått bevisstløs.

Ifølge Härenstam er to personer skadd, og han snakket med en av dem da vedkommende satt i en ambulanse.

Aftonbladet melder at en Malmö-supporter er sendt til sykehus. Supporteren skal ha fått et stort kutt i hodet og blødde kraftig. Også på mandag havnet en Malmö-tilhenger på sykehus med hodeskader etter å ha blitt mishandlet av fem-seks Sjakhtar-fans.

- Jeg er ganske oppskaket, innrømmet Chris Härenstam etter opptrinnet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.