RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her gir han bort en helt rå bursdagsgave


RINGTE VINNERNE: Frode Veie i Vålerenga tok kontakt med de to vinnerne.
RINGTE VINNERNE: Frode Veie i Vålerenga tok kontakt med de to vinnerne. Foto: Montasje (Getty / Privat)
To heldige personer får møte Real Madrid-stjernene i Oslo.

Nettavisen og Vålerenga Fotball har gleden av å gi bort to eksklusive billetter i forbindelse med Vålerengas møte med Real Madrid i Oslo.

Blant alle dem som har kjøpt tribunebillett til kampen 9. august trakk vi onsdag ut to stykker som får muligheten til å møte noen av Real Madrids stjerner på et såkalt «meet and greet»-arrangement dagen før kampen.

De heldige vinnerne av billettene er: Roar Kildal fra Harstad og Marianne Sevold fra Leikanger. Vi gratulerer begge så mye.

Trekningen av de to vinnerne ble gjort i samarbeid med Billettservice og billettholderne som får det eksklusive møtet med Madrid-stjernene kjøpte sine billetter henholdsvis denne uken og i slutten av juni.

Vålerenga informerer om at det fortsatt er mulig å skaffe seg billett til kampen. Onsdag er det 142 billetter igjen tilgjengelig.

Bursdagspresang
Da Nettavisen tok kontakt med vinnerne onsdag ettermiddag, ble vi møtt av to svært fornøyde personer. Felles for dem begge var at de hadde kjøpt billett til kampen for å glede hver sin yngre Real Madrid-supporter.

- Jeg kjøpte billett til sønnen min, Marcus (13), i bursdagspresang. Real Madrid er favorittlaget hans. Han vet ikke om at vi har vunnet enda, så dette er en kjempenyhet å fortelle. Jeg er spent på hvordan han reagerer. Han har gledet seg masse til kampen, sier Marianne Sevold til Nettavisen.

FÅR MØTE STJERNENE: 13 år gamle Marcus.

- Hvem håper han å møte av stjernene?

- Det er nok Martin Ødegaard og Cristiano Ronaldo som står øverst på listen hans, forteller den glade mammaen videre.

Reiser langt
Hos familien Kildal i Harstad var situasjonen i grunnen ganske lik. Der er det sønnen på ni år som skal få glede av stjernemøtet.

- Det er kjempeartig å bli trukket ut. Jeg kjøpte to billetter, og det er nok sønnen min, Håkon (9), som skal få gleden av dette. Jeg har ikke fått gitt ham nyheten enda, for han er på fotballbanen nå, sier Roger Kildal.

- Han er selvfølgelig Real Madrid-supporter. Vi reiser ikke helt til Oslo fra Harstad for å se en vanlig treningskamp, forteller han videre.

SUPPORTER: Håkon (9).

- Takknemlig
Også hos niåringen i Harstad er det to spillere som er litt større favoritter enn de andre på det stjernespekkede laget fra den spanske hovedstaden.

- Det er nok Martin Ødegaard han helst vil møte. Og Cristiano Ronaldo, da. De to står nok først i rekken av favorittene, sier Kildal til Nettavisen.

Det var Frode Veie i Vålerenga-sjappa som fikk æren av å først overbringe nyheten til de to vinnerne om at de hadde blitt trukket ut.

- For en takknemlig oppgave. Det var to lykkelige vinnere. Det føltes nesten som å jobbe i Norsk Tipping, sier Veie til Nettavisen.

Vålerenga mot Real Madrid spilles altså 9. august i Oslo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere