*Nettavisen* Sport.

Her gir Mourinho ballgutten klar beskjed

MISFORNØYD: José Mourinho mente denne ballgutten ikke gjorde jobben sin. Foto: NTB scanpix

Frustrert Chelsea-manager måtte se laget tape mot Crystal Palace.

29.03.14 23:58


CRYSTAL PALACE - CHELSEA 1-0:

José Mourinho og de blå fra Vest-London viste kalasform sist helg, da de gruste Arsenal hele 6-0 på hjemmebane.

Mot nedrykkstruede Crystal Palace ventet nok derfor de aller fleste at ligalederen ville sikre seg tre nye poeng i gullkampen.

Det klarte de ikke.

Et selvmål fra John Terry ble kampens eneste da Chelsea gikk på et overraskende tap, og ga dermed både Liverpool og Manchester City muligheten til å gå forbi på toppen av tabellen.

Misfornøyd med ballgutt
Like før slutt ble Mourinho tatt bilde av mens hans snakket med en av ballguttene på Selhurst Park som ikke ville gi Chelsea-spiller Cesar Azpilicueta ballen.

- Det er ikke riktig å lære opp barn til å gjøre slik. Jeg gikk bort dit for å stoppe Azpilicueta fordi jeg var redd at han ville miste kontrollen og dytte ballgutten. Jeg sa deretter ifra til ballgutten at han ikke skulle drøye tiden som han gjorde, sier en frustrert Mourinho til BBC etter kampen.

Ropte på straffe
Crystal Palace, med Jonathan Parr på benken fra start, ga ligalederne meget tøff kamp i den første omgangen, og kom til småsjanser ved flere anledninger.

Etter en halvtimes spill følte også vertene seg snytt for straffe, da Gary Cahill taklet mann og ikke ball innenfor egen 16-meter. Yannick Bolasie gikk overende, men dommer Lee Mason vinket spillet videre til store protester fra Palace-manager Tony Pulis.

Klikk på bildet for å forstørre.

SELVMÅL: John Terry var uheldig og stanget ballen i eget mål. Foto: John Sibley / (Action Images / NTB scanpix)

Chelsea klarte på ingen måte å leve opp til forventningene, og de offensive spillerne, med Eden Hazard i spissen, var praktisk talt usynlige de første 45 minuttene.

Den eneste sjansen å skrive hjem om fra bortelagets side, var da Cesar Azpilicuetas meget skumle innlegg ble klarert av en Palace-forsvarer like foran beina til Andre Schürrle.

Terry-selvmål
Det skulle ikke gå mer enn fem minutter etter sidebyttet før kampens første mål var i boks.

John Terry var målscorer, men dessverre for Chelsea var det i eget nett kapteinen scoret mål.

Til tross for at Mourinho sendte fram det han hadde av spillere, klarte aldri Chelsea å finne veien til sitt eget mål, og dermed endte det med et skuffende bortetap.

Med tap for Palace er Chelsea henholdsvis ett og tre poeng foran Liverpool og Manchester City, som på sin side har kamper til gode på de blå fra London.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag