RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her gjør de narr av manager Brown

Foto: EPA/Scanpix
Sist oppdatert:
- En fantastisk målfeiring, medgir Hull-manageren.

Man City-Hull City 1-1 (1-0)

Vi skrur tiden tilbake til 26. desember i fjor. Hull har nettopp tapt 1-5 mot Manchester City, og manager Phil Brown lar ikke spillerne puste ut i garderoben mellom omgangene.

På stillingen 0-4 samlet Hull-manageren I stedet samme troppene i et hjørne av The City of Manchester Stadium. Der mottok de det Sir Alex Ferguson ville kalt for en «hårføner».

Lørdag var det klart for klassens time igjen, da Jimmy Bullard utliknet hjemmelagets ledelse fra straffesparkmerket.

Opptatt med taktikkeri
Denne gangen hadde Hull-spillerne selv regien og målgjører Bullard tok den naturlige hovedrollen.

Phil Brown fikk dessverre ikke med seg opptrinnet selv, ettersom han var altfor opptatt med hvordan poenget skulle bli med hele veien tilbake til KC Stadium.

- Jeg hadde ingen idé om hva som var på gang. Jeg forsøkte å sette sammen en midtbanefemmer, så jeg fikk ikke sett det, fortalte Brown etter oppgjøret ifølge Daily Mirror.

- Kunne ikke oppgitt adressen min
Klubbens analysesjef visste råd. Han flekket opp datamaskinen for å vise fram det spillerskapte underverket.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Da satte Brown i å gapskratte:

- Jeg fikk kun se det på skjermen inne i garderoben. Jeg var ikke i stand til å oppgi min egen adresse; så mye lo jeg, humrer han.

- Det var en fantastisk målfeiring. Innenfor komedie handler alt om timing. Man kunne ikke hatt en slik gest, etter et mål, om det ikke har skjedd på Eastlands foran Hull-fansen. Hele opplegget hadde perfekt timing, sier Brown om opptrinnet.

Opptur - mot alle odds
Mens Hull stupte mot bunnen av tabellen og mørke finansielle skyer samlet seg over KC Stadium, snakket stadig flere om at manageren framtid var så godt som over.

De gule og svartstripete tigrene har imidlertid klart å snu den vonde trenden. Etter at Bullard sikret poenget mot Manchester City, har The Tigers skrapet sammen åtte poeng på de siste fire Premier League-kampene.

- Jeg har ikke mottatt noe annet enn støtte i garderoben, forteller Brown.

- Et bytte av styreleder vil alltid skape diskusjon om hvilken retning klubben skal styres mot. Endringer skaper bekymring i fotballens verden, men responsen fra spillergruppen er årsaken til at jeg fremdeles er ansatt i Hull City.

PS! Jimmy Bullard ble ikke kjøpt opp av Hull før måneden etter Phil Browns omtale skjennepreken. Som klubbens selvutnevnte klovn var nok klasseforstanderrollen noe målscoreren likevel påtok seg med glede. Les mer om Bullards klovnerier her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere