RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her grilles Ferguson

Foto: Skjermdump YouTube
Den tidligere United-manageren ble irritert da han måtte svare for seg i TV-intervju

Sir Alex Ferguson ga ut sin biografi «My Autobiography» tirsdag, og avsløringene har siden stått i kø. For å svare på påstandene som kommer fram i boken, stilte den tidligere Manchester United-manageren opp i et TV-intervju med Channel 4. Der ble han grillet av reporter Jon Snow om blant annet sønnen, som jobber som fotballagent, familien Glazer, som eier United, om feiden han hadde med BBC, og om det påståtte «Stalin-regimet» på Old Trafford.

Men ett spørsmål gjorde frittalende Ferguson mer irritert enn noe annet. Da Snow spurte hvordan Ferguson kunne forsvare å ha jobbet for den amerikanske familien Glazer, som han skal ha kalt «uansvarlige kapitalister», når han selv påstår å være venstreorientert og en tilhenger av det engelske Labour Party.

Ferguson ble meget ukomfortabel, og ventet et kort øyeblikk før han blånektet for det hele, og ba Snow om å sjekke sine fakta.

Se hele intervjuet:

Ferguson ble også konfrontert med alle spillerne han har havnet i bråk med, men skotten forsvarer seg med at det «kun» er de som har komme fram i boken, Roy Keane, David Beckham, Ruud van Nistelrooy og Wayne Rooney, det dreier seg om. Da Ferguson sier at man må ha full kontroll for å beholde en jobb som United-manager, spør Snow om ikke dette er litt «Stalin-aktig». Til dette svarer en oppgitt Ferguson bare «Jesus Christ!».

Intervjuet dreier seg etter hvert inn på Fergusons forhold til media, og at han i sju år nektet å snakke med BBC fordi de sendte en dokumentar om Fergusons sønn, som tidligere jobbet som fotballagent. Ferguson forsvarer seg med at han tross alt slapp dem inn i varmen igjen, til slutt.

Se hele intervjuet lenger opp i saken!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere