RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Nani kan bare konstatere portugisisk sjokktap mot Albania.
Nani kan bare konstatere portugisisk sjokktap mot Albania. Foto: Hugo Correia (Reuters)

Her innser Nani Portugal-sjokket

Det ble en bekmørk start på EM-kvalifiseringen for Portugal.

Albanske Bekim Balaj ble kampens eneste målscorer og Portugal tapte 0-1 på hjemmebane.

Sju minutter ut i annen omgang kom scoringen fra Balaj, og til overraskelse for de fleste ble det vinnermålet. Portugal måtte klare seg uten lagkaptein Cristiano Ronaldo i oppgjøret, men var likevel forventet å skulle ta tre poeng.

– Vi vet at fansen ikke var fornøyde. Vi må respektere at de reagerer og bare fortsette med vårt. Resultatet var ikke bra for oss, sa Portugal-sjef Paulo Bento.

Portugal har et skuffende VM fra Brasil friskt i minne. Der ble det exit allerede i gruppespillet. Nå har portugiserne mulighet til å gjenreise noe av æren ved å ta seg til EM-sluttspillet i 2016. Da må de i så fall få fart på sakene.

– Det finnes ikke enkle kamper. Verken Albania eller noen andre. Vi må gjøre det bedre. Det finnes ingen unnskyldninger, sa Portugals João Moutinho.

Odd-spiller Herolind Shala var med det albanske A-landslaget for første gang søndag. Han var ubenyttet reserve.

– 0-1-seier borte mot Portugal i min første kamp sammen med A-landslaget, skrev han på Facebook etter seieren, relatert til et bilde hvor han poserer med tommelen opp.

Danmark vant tidligere søndag 2-1 over Armenia. Det gjør at danskene fører an i gruppe I. Det siste laget i gruppen er Serbia, som søndag spilte treningskamp mot gruppens «skyggelag», EMs automatisk kvalifiserte vertsland Frankrike. Det endte 1-1. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere