*Nettavisen* Sport.

Her jubler Mario Balotelli for scoring

SCORET: Mario Balotelli jubler for mål. Foto: Paolo Giovannini (Ap / NTB scanpix)

Fant nettet etter seks minutter.

Mario Balotelli scoret tirsdag sitt første mål siden han vendte tilbake til Milan. Det bidro til 3-2-seier borte mot Udinese.

Milan gikk til pause med tre måls ledelse etter scoringer av Balotelli, Gioacomo Bonaventura og Cristián Zapata, men hjemmelaget skapte spenning med to reduseringsmål i annen omgang.

Emmanuel Badu og Duvan Zapata scoret med seks minutters mellomrom, og Milan-keeper Diego Lopez måtte vise klasse da Udinese presset på for utligning.

Vertenes Fernandes ble utvist på overtid, og kvelden endte skuffende for hjemmelaget, som har tapt fire kamper på rad etter sjokkseieren mot Juventus i serieåpningen.

Balotelli, som er innleid fra Liverpool, fikk spille fra start for første gang, og han trengte bare seks minutter på å score. Et frispark fra 20 meter ble skrudd over muren og inn bak en passiv Orestis Karnezis.

Med seieren er Milan på 4.-plass inntil resten av serierunden avvikles onsdag og torsdag. Byrival Inter har ennå ikke avgitt poeng, er tre poeng foran Milan og kan doble til seks med seier over Hellas Verona onsdag. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.