RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Montasje NTB scanpix / www.vale-hotel.com

Her kan Solskjær velte seg i luksus

Sist oppdatert:
Slik bor den norske delegasjonen i Cardiff. Se bilder!

CARDIFF (Nettavisen): Vale Resort er stedet som huser den norske delegasjonen som har inntatt Cardiff etter at Ole Gunnar Solskjær ble ansatt som rødtrøyenes manager forrige uke.

I tillegg til Solskjær, bor Magnus Wolff Eikrem (23) og Mats Møller Dæhli (18) på det luksuriøse golf- og spa-hotellet. Det samme gjør Solskjær-assistentene Mark Dempsey og Richard Hartis.

Vant til nordmenn
Vale Resort ligger bare noen hundre meter unna klubbens treningsanlegg, 20 minutters kjøretur utenfor Cardiff sentrum, og ble tidligere benyttet som leir for det norske landslaget da Norge møtte Wales i 2011.

Ifølge en pressemelding fra hotellet, er det Wales' best rangerte firestjernershotell og har vunnet flere priser de siste årene. Spa-avdelingen skal være den største i Wales.

På hotellet befinner også flere av de norske journalistene seg, men til liten nytte foreløpig. Pressen har fått krystallklar beskjed om at hotellet er en friplass for dem som bor der, og det er ikke gitt tillatelse til å ta bilder eller innlede samtaler med verken Solskjær eller de norske spillerne.

Også Cardiffs treningsanlegg, som ligger et steinkast unna Vale-hotellet, er blitt hermetisk lukket for den norske pressen.

Hvor lenge Solskjær blir boende på hotellet, er usikkert. Han har allerede begynt å kikke etter hus, og planen er at familien snart skal følge ham til Wales.

Familien kommer
Da Solskjær holdt pressekonferanse som fersk Cardiff-manager, fortalte han at hensynet til familien veide tungt i avgjørelsen om å igjen flytte fra Norge.

Til Tidens Krav sa Solskjær at han holder kontakten med familien gjennom videosamtaler på nett.

- De kommer de også, men barna er på skole nå. Vi får se på det når vi får tid. Det er ikke planlagt når de kommer over, så det blir mye Facetime og slikt nå, sa Solskjær til avisen.

Skal man dømme ut fra bildene, ligger i det minste forholdene til rette for den norske manageren.

Her kan du se bilder av hotellet nordmennene bor på akkurat nå (med tillatelse):

Ole Gunnar Solskjær fikk en strålende start som Cardiff-manager da hans mannskap slo Newcastle 2-1 borte i FA-cupen lørdag.

Lørdag får han sin debut som Premier League-manager når West Ham kommer på besøk til Cardiff City Stadium. Kampstart er 16.00, og dramatikken kan du følge i vårt livesenter NaLive.

P.S: Nettavisen er på plass i Cardiff hele uken, og kommer tilbake med flere saker både før og etter kampen.

Mer fra Nettavisen:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere