Her kaster motspilleren en frukt(!) på Barcelona-stjernen

FRUKT: Det som minner om en fersken treffer Sergio Busquets i ansiktet.

FRUKT: Det som minner om en fersken treffer Sergio Busquets i ansiktet. Foto: Skjermdump (C More)

Frustrasjon da Barcelona tok sliteseier mot Celta Vigo.

Barcelona slo Real Madrid 2-1 i hjemmekampen på Camp Nou for to uker siden, men hovedstadslaget ga klar beskjed om at de vil være å regne med i tittelracet i spansk La Liga med 9-1-seieren over stakkars Granada på søndag.

Dermed var det opp til katalonerne å holde avstanden på toppen av tabellen, i det som skulle vise seg å bli en vanskelig bortekamp mot Celta Vigo.

Stjernene sviktet

Den fryktede angrepstrioen bestående av Lionel Messi, Neymar og Luis Suárez hadde scoret Barcelonas sju siste mål på bortebane før søndagens match, men ingen av angriperne klarte å overliste Celta Vigo-forsvaret.

Det klarte imidlertid midtstopper Jérémy Mathieu.

Det var spilt 73 minutter da den høyreiste franskmannen raget i lufta ved bakre stolpe og stanget inn innlegget fra Xavi. Det var nok til å ta tre poeng på en ellers middelmådig dag for Barcelona, og dermed beholde luka på fire poeng ned til Real Madrid på tabellen.

Angrep med frukt

Tre minutter før full tid mistet hjemmelagets Fabian Orellana hodet, og kastet det som så ut som en fersken i ansiktet på Sergio Busquets.

Frukten hadde han plukket opp fra bakken, etter at noen på tribunen hadde kastet den inn på gressmatta.

Orellana ble belønnet med rødt kort, og dermed ble jobben med å komme tilbake enda vanskeligere for hjemmelaget.

Riktignok produserte vertene noen store muligheter mot slutten, men Barcelona ryddet unna, og kan konsentrere seg om å holde Real Madrid bak seg på tabellen.

Atlético Madrid på tredjeplass er ni poeng bak Barcelona, og dermed ser det ut som om ligagullet igjen skal avgjøres mellom de to ledende lagene i Spania - etter at Atlético Madrid som kjent tok gullet i fjor.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.