RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her klikker det for Diego Simeone

Sist oppdatert:
Tøft utgangspunkt for forrige sesongs finalister.

B. LEVERKUSEN - ATL. MADRID 1-0:

Diego Simeone har vært i hardt vær tidligere for å ha kranglet med dommere og motstandernes trenere, og han har også vært utestengt for slike type hendelser.

Under onsdagens Champions League-oppgjør borte mot Bayer Leverkusen, var Simeone nok en gang innblandet i en krangel med mostandernes manager.

Etter at Atletcio-kaptein Gabi hadde blitt felt på midtbanen, og kastet seg ned og rullet noen runder på gresset, ble hjemmelagets manager, Roger Schmidt hissig på det han mente var filming av Atletico-spilleren.

Schmidt mente kapteinen skulle fått tildelt kort for filming, noe som fikk Simeone til å fyre på alle sylindere.

Argentineren løp til mot hjemmelagets manager, men han ble stoppet av fjerdedommeren og en av sine egne assistenter, før det utartet seg til noe mer.

Etter en målløs førsteomgang ble kvelden med ett litt mørkere for Simeone og hans elever.

57 minutter inn i kampen ble Hakan Callhanogly spilt fri av Karim Bellarabi, før tyrkeren dunket til på førstetouchen og satte ballen inn i nettmaskene.

Gjestene presset på for utlikningsmålet, og produserte flere gode sjanser. Men etter 77 miutter ble oppgaven vesentlig tøffere for Atletico Madrid, etter at Tiago ble sendt i dusjen etter sitt andre gule kort for kvelden.

Dermed har Leverkusen et glimrende utgangspunkt før returoppgjøret om to uker.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere