Her koker det over for Start-profilen

SINT: Espen Hoff kokte over etter å ha fått rødt kort.

SINT: Espen Hoff kokte over etter å ha fått rødt kort. Foto: Skjermdump (C More (med tillatelse))

Ble forbannet etter rødt kort.

25.05.15 22:07

START - SARPSBORG 08 1-2:

Sarpsborg 08 tok en sterk borteseier mot Start mandag kveld.

Innbytter Martin Wiig ble den store helten. Han avgjorde kampen for Sarpsborg med sin 2-1-scoring fire minutter før slutt.

Men bortelaget fikk god hjelp av dommeren og Starts Espen Hoff.

Fem minutter før pause ble det nemlig svært dramatisk på Sør Arena. Hoff rev ned gjestenes Amin Askar på vei gjennom og ble belønnet med rødt kort av dommer Trygve Kjensli.

En lynende forbannet Hoff måtte dermed forlate banen i frustrasjon, og da han skulle sparke i en vegg for å lette på trykket, gikk han rett og slett overende på det glatte gulvet.

- For noe dritt, skrek Hoff i det han gikk inn i garderoben.

UTVIST: Starts Espen Hoff. Foto: Tor Erik Schrøder (NTB scanpix)

Verre ble det av at Start måtte spille over én omgang med 10 mann, og at gultrøyene tapte på bitreste mulige måte etter en scoring fem minutter før slutt.

Fantastisk Opdal-redning

Kampens første store sjanse kom etter bare seks minutter, og det var gjestene fra Østfold som var nær scoring. Amin Askar dro seg rundt på høyresiden og slo et innlegg inn i boksen. Der ventet Liridon Kalludra, men Håkon Opdal vartet opp med en kalas-redning på forsøket fra svensken. En glimrende prestasjon av Start-keeperen.

Matthías Vilhjálmsson trodde han hadde sendt Start i ledelsen med en scoring etter 17 minutter, men dommer Kjensli annullerte scoringen. Han mente det hadde vært en dytt i forkant av situasjonen.

Mot slutten av første omgang var Steffen Ernemann nær å sende gjestene i ledelsen, men igjen vartet Opdal opp med en kjemperedning.

Etter 66 minutter kom kampens første mål. Tidligere LSK-spiller Kristoffer Tokstad vant en duell med Ole Martin Rindarøy i feltet og sørget for at det sto 0-1 på måltavla.

Men tre minutter senere slo Start tilbake. Vilhjálmsson steg til værs på Rindarøys corner og stanget inn utligningen for hjemmelaget.

Sen avgjørelse

Fire minutter før slutt avgjorde Martin Wiig kampen med en scoring. Han tok ned ballen på bakerste stolpe og pirket inn ledermålet.

Flere mål ble det ikke, og dermed endte det 1-2 i Kristiansand mandag.

Starts neste kamp spilles førskommende lørdag, når Haugesund venter til tøff bortekamp. Sarpsborg 08 møter Stabæk på hjemmebane dagen etter.

P.S: Se Nettavisens reportasje med Kristoffer Ajer her:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=n_fDllOyf6o1EH7_uorvjtagMYcSdySvlQBTpC9AAcdzSZmg6y8aOcmFlJILnij5ceeWJKtfMAoh765nrkc9E0Vk3ggqhkPmZ_P6wkOOfHqg6d-PgiYx06D2FodfdG7MbeYARw_EV3Y&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag