RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her koker det over for Thomas Lehne Olsen: - Jævla dommerfaen

SINT: Her koker det over for Thomas Lehne Olsen i pausen.
SINT: Her koker det over for Thomas Lehne Olsen i pausen. Foto: Skjermdump Eurosport Player
Sist oppdatert:
Lillestrøm-profilen sparte ikke på kruttet i pauseintervjuet under kampen mellom LSK og Vålerenga.

LSK - VIF 0-1:

ÅRÅSEN (Nettavisen): Vålerenga vant hatoppgjøret, og Lillestrøm-spillerne ble mer og mer frustrerte utover i kampen i jakt på utligning. Særlig en situasjon rett før pause skapte debatt og hoderisting på Åråsen.

Da trodde nemlig Kanarifansen at dommer Tom Harald Hagen skulle dømme en soleklar straffe da Thomas Lehne Olsen ble meid ned i feltet av VIF-keeper Adam Larsen Kwarasey, men assistentdommeren vinket for offside.

- Jævla dommerfaen

På TV-bildene kan det se ut som avgjørelsen var marginalt korrekt, men Lehne Olsen sparte likevel ikke på kruttet i pauseintervjuet med Eurosport.

- Jeg synes vi starter bra, men vi gir Vålerenga alt for mye ball. Og så må han linjedommeren begynne å følge med, sa Lehne Olsen.

- Enda en meget diskutabel avgjørelse i retning deg, svarte Europsports reporter Jonas Bergh-Johnsen.

- Ja, det er dritleit, igjen. Nå må han begynne å følge med, jævla dommerfaen, sa Lehne Olsen.

Moelv-gutten har denne sesongen fått minst fem scoringer annullert, flere av dem av det tvilsomme slaget, og det er nok der frustrasjonen fikk grobunn.

Unnskyldte seg

Etter kampen unnskyldte Lehne Olsen seg under et intervju med Eurosport, da han skulle svare på hvordan det føltes å tape med Vålerenga.

- Dere så vel det i pausen, det er frustrerende. Det kom ut ting som ikke burde kommet ut, så det beklager jeg, sa Lehne Olsen etter 1-0-tapet mot Vålerenga på Åråsen.

Riise reagerte på tiraden

Tiraden vakte raskt oppsikt på sosiale medier. Tidligere landslagsspiller John Arne Riise mener utspillet bør få konsekvenser for Lehne Olsen.

Nettavisen har vært i kontakt med dommersjef Terje Hauge om situasjonen og Hauge er klar på at Lehne Olsen har feil fokus. 

- Jeg mener Lehne Olsen skal konsentrere seg om egne- og LSKs prestasjoner i sine uttalelser. Assistentdommer tar hårfine og riktige avgjørelser i første omgang, skriver Hauge til Nettavisen på tekstmelding. 

På spørsmålet om det vil bli noen konsekvenser for Lehne Olsen, etter de harde ordene, svarer Hauge at det er noe NFF Jus vil avgjøre mandag morgen.  

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere