RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her krasjer Balotelli showet

Foto: Skjermdump/Sky Sports Italia
Sist oppdatert:
Manchester City-spissen overrasket alle.

Mandag ble det klart at Claudio Ranieri var ferdig som hovedtrener for den italienske storklubben Inter.

Samtidig ble det også klart at ungdomslagstrener Andrea Stramaccioni skal lede det noe kriserammede storlaget ut sesongen.

Stramaccioni vant nylig NextGen League - Champions League for U19-lag - med Inter og får nå ansvaret for større oppgaver.

Balotelli dukket opp
Inter har slitt i den hjemlige serien denne sesongen og ligger kun som nummer åtte. Laget røk også ut av Champions League mot Marseille.

Tirsdag ble Stramaccioni presentert på en presskonferanse, men det var en helt annen som skulle stjele showet. Ut av det blå dukket Mario Balotelli opp.

Manchester City-stjernen, med en fortid i nettopp Inter, valset inn foran podiet og hilste på den ferske Inter-sjefen og de andre som satt der, før han loffet ut igjen.

Stramaccioni ser ikke helt ut til å vite hva som foregår. Forhåpentligvis har han bedre kontroll på situasjonen som venter ham i Inter.

- Jeg har tro på disse spillerne. Jeg har tro på klubben og jeg har tro på meg selv, sier 36-åringen på tirsdagens pressekonferanse ifølge Sky Italia.

Fortid i Roma
Tidligere tirsdag ledet han sin første trening med klubbens mange stjerner. Stramaccioni blir Inters femte trener i løpet av to sesonger. Han er også yngre enn kaptein Javier Zanetti.

- Jeg respekterer alle spillerne og jeg venter at de respekterer meg. Jeg ønsker å se etusiasme fra spillerne. jeg vil at de skal føle seg unge på innside, sier han.

- Jeg har ledet laget en økt og begynner å bli litt kjent med spillerne. Inter har vært uheldige de siste kampene, så jeg vil se alle spillerne og se hva de har å tilby laget.

Den ferske treneren har en fortid i Roma, før han kom til Inter i 2005. 36-åringen har også en kort spillerkarriere å vise til.

Hvor lenge han får beholde jobben i storklubben er imidlertid usikkert. Tidligere Chelsea-sjef André Villas-Boas har siden han fikk sparken i londonklubben blitt koblet til Inter.

Se video av opptrinnet her:

Flash Required

Flash is required to view this media.

Download Here.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere