RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: SANG TAN (AP)

Her leker Robinho i England igjen

Sist oppdatert:
Robinho var tilbake i England og sikret brasiliansk seier over Irland.

BRASIL – IRLAND 2-0: Den tidligere Manchester City-spilleren, som er tilbake i brasiliansk fotball, ordnet begge målene i Brasils 2-0-seier mot Irland på Arsenals hjemmebane Emirates Stadium i London.

Først var Robinho, riktignok i offside, mannen bak innlegget som stakkars Keith Andrews styrte i eget mål rett før pause. Så avsluttet han en virkelig perle av et angrep med et kvarter igjen å spille.

Kaka og Grafite lekte seg med svimle irske forsvarsspillere, før Grafite med et hælspark sendte ballen mellom beina på en irsk stopper. Der dukket Robinho opp og kunne enkelt styre ballen i mål.

Selv om det ble tap, yppet irene seg mot VM-favorittene Brasil. Spesielt i første omgang hadde irene flere sjanser før de fikk mål mot seg helt på slutten av kampen.

Det målet må ha gjort noe med den irske moralen, for Giovanni Trapattonis mannskap ble overkjørt i store deler av andre omgang.

Brasil er klare for sommerens VM-sluttspillet i Sør-Afrika. Irene må bli hjemme etter å ha blitt slått ut av det kontroversielle målet til Frankrikes Thierry Henry.

Se de lekne brasilianske 2-0-målet i videovinduet under:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere