RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
I DUSJEN: Edinson Cavani trakk på både skuldre og smilebånd da han fikk marsjordre av dommeren i Paris Saint-Germains bortekamp mot Lens.
I DUSJEN: Edinson Cavani trakk på både skuldre og smilebånd da han fikk marsjordre av dommeren i Paris Saint-Germains bortekamp mot Lens. Foto: Franck Fife (Afp / NTB scanpix)

Her ler Cavani av sin egen utvisning

Sist oppdatert:
Tre røde da PSG slo Lens.

LENS - PARIS SAINT-GERMAIN 1-3:

Hele tre spillere ble utvist da Paris-Saint Germain inntok andreplassen på tabellen i Ligue 1 etter 3-1-seier borte mot Lens.

Lens tok ledelsen ved Adamo Coulibaly, men så slapp de inn tre raske mål i løpet av 27 minutter, i tillegg til at de fikk to spillere utvist.

Yohan Cabaye, Maxwell og Edinson Cavani (straffe) scoret for PSG. Cavani ble for øvrig selv utvist et stykke ut i 2. omgang.

Den utvisningen var av de komiske slaget og kom etter feiringen av straffescoringen som ga 3-1. Først fikk han gult kort for en gest mot publikum, som ifølge BBC lignet en imitasjon av en skarpskytter.

Deretter ville han spørre dommeren hvorfor han fikk det gule, men da han tok tak i dommerens arm, svarte dommeren med å vise ham det røde kortet.

Lens' første utvisning kom som en følge av situasjonen som første til det nevnte straffesparket. Jean-Philippe Gbamin måtte forlate gresset som førstemann.

En andre Lens-spiller, Jerome Le Moigne, ble utvist like etter Edinson Cavani etter å ha pådratt seg to gule kort.

PSG stilte uten stjernetrioen Zlatan Ibrahimovic, Thiago Silva og David Luiz. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere