RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix)

Her misser Carew

Sist oppdatert:
Fantomredning og løskrutt ødela for nordmannen mot Sunderland.

SUNDERLAND - ASTON VILLA 1-1: Lørenskog-eksporten står fortsatt med «kun» tre seriefulltreffere etter lørdagens sjansesløseri mot Roy Keanes Sunderland.

For på Stadium of Light kunne og burde landslagsspissen ha brakt lys og varme til Martin O'Neill på Aston Villa-benken rett før og etter pause.

På stillingen 1-0 til vertene falt ballen ned i beina på Carew etter 39 minutter. «Hulken» ladet kanonen, men et tigersprang av Darren Ward hindret norsk nettsus.

Rett etter hvilen var nordmannen på ferde igjen. Svenske Olof Mellberg la inn fra høyre. Der fikk nordmannen på ny løsnet skudd mot hjemmelagets sisteskanse.

Ved storsjanse nummer to sto imidlertid målscorer Danny Higginbotham på streken, og holdt liv i håpet om tre kjærkomne poeng for Roy Keanes nedrykkstruede klubb.

LES:Nissen scoret da Gamst tapte

Carews skudd oppnådde aldri verken toppfart eller riktig retning.

Skotske Shaun Maloney viste imidlertid vei i Villa-vellinga, og banket et frispark i vinkelen etter 73 minutter. En fortjent utligning for vertene, som likevel ikke maktet å hente tre velfortjente poeng lørdag.

Til det var marginene for slemme mot en uheldig og unøyaktig John Carew.

Martin O'Neill nektet likevel å svartmale nordmannens innsats etter kampstlutt.

- Vi dominerte kampen fra start til mål, og spilte som om vi var hjemmelag. Jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd, sier den gamle Celtic-sjefen til klubbens hjemmeside.

- Vi slipper inn et billig mål, men derfra og ut er vi briljante. Shaun Maloneys frispark var fantastisk. Han gjorde faktisk akkurat det samme på trening denne uken, smiler O'Neill.

Sjekk Premier Leauge-stillingen her!

Les flere fotballsaker i vårt fotballmagasin

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere