*Nettavisen* Sport.

Her møter United-spilleren sin nye klubb

Foto: Violachannel.tv

Anderson foralter Manchester United og går på lån.

17.01.14 16:23

Anderson Luís de Abreu Oliveira, bedre kjent som Anderson, er klar for et utlån til den italienske klubben Fiorentina.

Torsdag kveld landet Manchester United-spilleren i Firenze og møtte blant andre sportsdirektør Daniel Prade. Klubben la også ut en video på sine hjemmesider, som viste 25-åringens ankomst.

United hentet brasilianeren for rundt 20 millioner pund fra Porto i 2007 og sender ham nå ut på lån, bekrefter klubben på sine sider.

Anderson har ikke blitt den helt store suksessen på Old Trafford og har ikke lykkes med å leve opp til forventningene som fulgte med ham.

Siden overgangen i 2007 har 25-åringen kun nådd 20 ligakamper én sesong, og det var nettopp i 2007-2008-sesongen.

I år har det kun blitt to kamper fra start og to innhopp for brasilianeren.

Klarer han seg gjennom den medisinske testen i Fiorentina, får han nå en ny sjanse til å bevise at han har noe å bidra med på den internasjonale scenen.

Klubben ligger for øyeblikket på fjerdeplass i Serie A og skal møte Esbjerg i 16.-delsfinalen i Europa League neste måned.

Det var knyttet store forventninger til angrepsduoen Mario Gomez / Giuseppe Rossi denne sesongen, men skadeplager har ført til at de knapt har spilt sammen.

Rossi har riktig nok spilt 18 kamper og scoret 14 mål, men har nå pådratt seg en kneskade som vil holde ham borte fra banen på ubestemt tid.

Gomez har kun spilt tre Serie A-kamper og scoret to mål.

Se Anderons ankomst i Firenze her:

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag